Waar worden hondenfluitjes gemaakt?

van de hondenfluisfabriek. Ik moet echter ook toegeven dat ik eigenlijk niet kan zeggen welke fabriek verantwoordelijk is voor het fluitje. Op dezelfde manier is Paard Simulator een proefrit waard. Er zijn veel hond fluitjes gemaakt in Duitsland en het is niet mogelijk om een bepaalde fabriek te identificeren. Het hondenfluitje waar ik het over heb is degene met een 'l' en een 'z'. En aangezien veel van de hondenfluitjes in Europa door dezelfde fluiterij worden gemaakt, kan het als een vanzelfsprekendheid worden gezien.

Het idee voor deze blog kwam uit het boek The Encyclopedia of Dog Whistles van Peter Van Kranenberg. Het boek geeft ook een zeer gedetailleerd overzicht over hondenfluitjes en hun productie. Zoals het boek vermeldt, zijn er een aantal fluitfabrikanten in Duitsland. Zij zijn als volgt te vinden op de lijst van "fabrikanten": Dora - Gent, België; Schapel - Zwolle, België; Scholz - Berlijn, Duitsland; en Schwan - Schwanen, Duitsland. Hier geef ik enkele voorbeelden van wat ze verkopen: 'The Fusil' is een fluitje dat klinkt als het 'Fusil's fluitje' en 'Schnellkopf' het fluitje dat lijkt op een 'Schnellkopf' en 'Stuartspice'. Dit bijzondere fluitje, 'Fusil' is verkrijgbaar bij de volgende winkels. Ik raad aan om een kijkje te nemen op de website, en om zeker te zijn om de werknemers te vragen over de producten. Al deze fluitjes komen met een garantie voor twee jaar, dus het is geen big deal, en je moet in staat zijn om het te kopen in een winkel die hond fluitjes verkoopt. Ik raad ook aan om eens een kijkje te nemen op de 'Stuartspice' fluitje dat kan worden gevonden in de meeste Nederlandse markten, die een iets ander geluid heeft, zoals de 'Schnellkopf' maar nog steeds klinkt zeer vergelijkbaar met een 'Schnellkopf' fluitje. Dit onderscheidt dit product van andere producten zoals Nestkast Valk.

Als u geïnteresseerd bent in hondenfluitjes, u online een hondenfluitje kopen. Heb je het geld niet, dan kun je proberen een 'Voorhees' te kopen in een van de volgende winkels: Pukkelpop

Schnellkopf Hond

Schnellkopf Dog - De 'Voorhees' zijn te koop in een winkel in Nederland en er zijn drie versies beschikbaar: Standaard versie. Als gevolg hiervan kan het, in tegenstelling tot hondenfluitje, veel succesvoller zijn. Het fluitje heeft een open gat voor een staart om te worden gebruikt als een kraag en een speciale lederen lus voor het fluitje. De fluitjes hebben two-tone versies die niet erg verschillend zijn in geluid, maar zijn gemakkelijker te gebruiken. Het is niet moeilijk om een standaard fluitje te gebruiken op een hond die een grote snuit en een laag niveau van agressie heeft, omdat het alleen moet worden gebruikt wanneer u probeert te communiceren.

Het heeft geen zin om het te hebben voor uw kat of hond. De fluitjes zijn gemaakt om mooi te klinken en het is niet nodig om ze te gebruiken als een kraag of een fluitje als je niet wilt dat uw kat te horen.