Welke soorten hondenfluitjes zijn er?

Ik kan u een gedetailleerde beschrijving geven van de soorten hondenfluitjes, maar ik heb geen idee van alle verschillende soorten. Ik ben nog steeds bezig om uit te werken van de verschillende soorten. Wat je hier ziet is de beste beschrijving die ik heb. Het is meer dan genoeg om alle vragen die je bedenken te beantwoorden, en ik raad u aan om meer dan een blog post te lezen om een meer compleet beeld van wat hond fluitjes zijn te krijgen. Het is beter dan niets.

Dog Whistles in Het Nederlands: Dog Whistles in het Engels

Wanneer honden fluiten, klinken de fluitjes in een "X-Y-Z" patroon met elke letter die een andere toonhoogte vertegenwoordigt.

Hond fluitjes worden gebruikt wanneer: a) u wilt dat uw hond om te weten dat je thuis bent, b) u wilt communiceren met uw hond dat hij een goede jongen / meisje, of c) u wilt uitdrukken aan uw hond het gevoel van liefde die je voelt als hij hoort iets grappigs.

Zoals je zien op de hond fluitjes in het Nederlands pagina, schrijf ik ze niet allemaal op dezelfde manier. Zelfs Saxofoon Den Haag zal een test zijn. Er zijn andere hond fluitjes die ik gebruik in mijn eigen hond fluiten sessies: Ik gebruik een klein stukje hout om een fluitje te maken (ik gebruik ook een stuk houten erwt voor de neus van mijn hond als hij een aanval heeft). Soms gebruik ik een metalen fluitje (voor mij), en af en toe gebruik ik een soort van koperen fluitje (voor mijn honden!). En het onderscheidt het sterk van andere artikelen zoals Goedkope Grote Hondenmand. Ik probeer consequent te zijn over het type fluitje dat ik gebruik, maar in sommige situaties gebruik ik een fluitje met een kleine metalen ring erop, wat ik niet hoef te doen. In de meeste gevallen moet je het hele artikel lezen om precies te weten waar ik het over heb. Hier is wat je nodig hebt: 1/4 tot 1 inch messing fluitje (ik gebruikte een 6 mm koperen fluitje, die kan worden gevonden op het internet). Als u een klein fluitje hebt, kan het voor een kleine hond worden gebruikt. Het is beter om een fluitje te kopen met een kleinere metalen ring dan om een oversized fluitje (ik zal dit later uitleggen). Als u niet beschikt over een koperen fluitje, u ook een metalen fluitje voor uw hond die past in je zak. Ik gebruik een 12 mm fluitje met een vergulde ring. U ze kopen op ebay van verschillende leveranciers, en je ze ook kopen van mijn site. 2. Het is dan ook zeker logischer dan Goedkoop Kattenvoer. De hond fluiten die u nodig hebt: Een hond fluitje met de hond fluitje in de hand is niet noodzakelijkerwijs een ideale optie, als je niet altijd zien de hond fluitjes die u wilt, en het is mogelijk dat de hond niet met behulp van de hond fluiten. Als u er een vindt waar u tevreden mee bent, zou ik aanraden dat u er twee krijgt - de eerste zal goed zijn voor korte gesprekken en de tweede zal meer geschikt zijn voor langere gesprekken. Het zal nuttig zijn voor lange gesprekken, maar de lange fluitjes hebben het nadeel dat ze moeilijk kunnen worden door te zien. 3. Hoe koop je een hond fluitje: Als u wilt dat een hond fluitje, vindt u een op het internet. Veel online winkels kunnen u ook het fluitje aanbieden, en velen zijn ook te vinden in hondenparken. Dit maakt het heel anders dan artikelen zoals hondenfluitje.